Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0.00 €
Pasirinkite kalbą/Choose language
Profesionalūs alkotesteriai
Visos kategorijos
Alkotesteriai su metrologine patikra
Visos kategorijos
Pusiau profesionalūs elektrocheminiai alkotesteriai
Visos kategorijos
Vienkartiniai alkotesteriai
Visos kategorijos
Transporto priemonių užvedimą blokuojantys alkotesteriai
Visos kategorijos
Monetiniai alkotesteriai
Visos kategorijos
Priedai alkotesteriams
Visos kategorijos
Alkoholio, narkotikų aptikimo testai
Visos kategorijos
Alkoholio, narkotikų poveikį imituojantys akiniai
Visos kategorijos
Titulinis Prekių katalogas Priedai alkotesteriams

Spausdintuvas Drager alkotesteriams

Spausdintuvas Drager alkotesteriams
Spausdintuvas Drager alkotesteriams
Spausdintuvas Drager alkotesteriams
567.00 € (be PVM)
686.07 € (su PVM)
Klausti apie prekę
Dalintis Facebook

SPAUSDINTUVAS DRÄGER ALKOTESTERIAMS

Šis mobilus spausdintuvas yra sukurtas matavimo rezultatų spausdinimui darbo vietoje. Jis yra suderinamas su Dräger Alcotest® 6810, 6820, 7510 modeliais, taip pat su Dräger DrugTest® 5000. Spausdintuvas naudoja terminį popierių, kuris gali išlaikyti spausdintą informaciją nepakitusią nuo 7 iki 25 metų, priklausomai nuo sąlygų ir popieriaus kokybės. Terminis spausdinimas yra ekonomiškas sprendimas, nes nereikia naudoti rašalo kasečių ar juostelių, tereikia reguliariai keisti popierių.
 
Dräger spausdintuvas gali būti maitinamas šarminėmis arba NiMH baterijomis, o esant poreikiui, baterijos gali būti įkraunamos neišimant jų iš prietaiso. Prietaisas yra paprastai valdomas vienu mygtuku, o popieriaus keitimas yra itin greitas ir paprastas procesas. Magnetinės gumos kojelės leidžia saugiai pritvirtinti spausdintuvą prie metalinių paviršių, tokių kaip automobilio stogas ar bagažinės dangtis, nesubraižant jų paviršiaus ir išvengiant prietaiso slydimo.
 
Duomenų perdavimas į spausdintuvą vykdomas bevieliu ryšiu iš Dräger Alcotest 6810 ir 6820 modelių, o Dräger DrugTest® 5000 ir Alcotest® 7510 modeliuose naudojama IR sąsaja.
 
Kiekvienas, iš prieš tai minėtų modelių, Alcotest prietaisas gali spausdinti rezultatus į bet kurį Mobile Printer spausdintuvą, todėl, pavyzdžiui, reido metu keli alkotesteriai gali dirbti su tuo pačiu spausdintuvu, be jokio papildomo konfigūravimo.
TECHNINIAI PARAMETRAI
Matmenys
110 x 60 x 205 mm
Svoris
400 g.